CELLERS

Bookmark and Share

Mas Candí

Casa Mas Candí

Descripció i història

El Celler Mas Candí està situat a Les Gunyoles d’Avinyonet, a les portes del Parc Natural del Massís del Garraf. Fruit de les seves inquietuds, a l’any 2006, neix de la unió de joves viticultors, per tal d’elaborar els vins de les vinyes que durant generacions havien treballat les seves famílies. La filosofia que els guia és el màxim respecte a la vinya, el raïm i el seu entorn; elaborant vins que reflecteixin al màxim el caràcter de la zona.

Varietats i producció

Terrers Mas Candí

Treballen 165 jornals (55 Ha), de terra pròpia; elaborant per al celler un 20% de la producció. El celler aposta per les varietats autòctones, especialment per al xarel·lo; varietat que millor s’ha adaptat a la zona.
Les vinyes estan situades a Les Gunyoles, Guardiola de Font-Rubí, Subirats i Torrelavit; amb diferents terrers, altituds i micro-climes; el que permet elaborar els diferents vins.
Les varietats cultivades són: Xarel·lo, Macabeu, Montònec, Garnatxa Blanca, Malvasía de Sitges i Cabernet Sauvignon. Com a varietats recuperades, es treballa amb el Mandó, Sumoll, Roigenc, Torbat i les catalanes de Cerdenya: Mònica i Cannonau.

Característiques dels seus vins

Família Mas Candí

Els vins reflecteixen al màxim la personalitat de cada terrer, influïts pel clima mediterrani que es reflexa en cada vi i les diferències que els confereix cada anyada.

Localització

CELLER MAS CANDÍ

Ctra. de Les Gunyoles, s/n
(08793) Les Gunyoles d'Avinyonet (Barcelona)
info@mascandi.com
GPS: 41º 21’ 19.62” N 1º 46’ 42.94” E