CELLERS

Bookmark and Share

Can Feixes

Descripció i història

Tradició, elaboració acurada i gran qualitat dels seus productes. El celler Can Feixes, regentat pels germans Huguet ha mantingut intactes les seves característiques al llarg de 250 anys d’història vinícola. Es tracta d’un dels cellers més antics de la comarca i amb més tradició. La finca està catalogada com a Bé d’Interès Cultural per part de la Generalitat de Catalunya.

Can Feixes està ubicada a la part més septentrional del Penedès, a 400 metres d’altitud, a la població de Cabrera d’Anoia, zona que limita geogràficament el Penedès i l’Anoia. Aquest fet marca uns productes, els vins i caves Can Feixes, per la seva personalitat extraordinària, aconseguida per la mineralitat del sòl.

Amb productes distribuïts a tot l’Estat, la qualitat de Can Feixes ha estat molt ben rebuda als mercats internacionals, mantenint el seu increment exportador any rere any, tot respectant la limitació de la producció.

Varietats i producció

La filosofia de Can Feixes com a empresa reflecteix l’esperit de “chateau” francès tradicional, conscients que una acurada elaboració de vins de qualitat limita el creixement comercial”.
Can Feixes és 80 hectàrees de vinya en conrreu ecològic així com les 40 hectàrees de prats pastorats pel remat d´ovelles, les 10 hectàrees d´oliveres i 4 hectàrees d´ametllers, tot ecológic.

En aquest sentit, la producció de Can Feixes es basa, principalment, en vinyes de raïm Parellada, Macabeu, Chardonnay i Malvasia de Sitges, per a l’elaboració dels seus grans vins blancs; i Ull de Llebre, Merlot, Cabernet Sauvignon i Petit Verdot per als seus magnífics negres.

Totes les varietats es conreuen sobre una superfície de 80 hectàrees dedicades a la vinya, el 25% de la superfície total de la finca de Can Feixes. El terrer dels vins que formen part de Qalidès es La Finca Can Feixes

Característiques dels seus vins

Vins elegants, frescos i de vida llarga.

Localització

CAN FEIXES

Finca Can Feixes s/n - 08718 Cabrera de Anoia, (Barcelona)
Tel. 937 71 82 27
canfeixes@canfeixes.com
GPS N 41º 29.298´ S 1º 41.477´