CELLERS

Bookmark and Share

Cellers Avgvstvs Forvm

Descripció i història

Cellers Avgvstvs Forvm és un celler de caràcter familiar gestionat des dels seus orígens per la família Roca. La característica principal del celler Avgvstvs Forvm és la personalitat dels seus vins, potents i de caràcter.

Tot i que el projecte Avgvstvs es remunta a començaments dels anys vuitanta, a la finca de Les Deveses -on s’hi troben les vinyes principals del celler- els vestigis de l’antiga Via Augusta que creuava Hispània de nord a sud ha imposat no només el nom al celler, sinó la filosofia d’un conreu tradicional i immers amb l’entorn.

Ubicat al peu de Sant Vicenç de Calders i amb vistes a la Mediterrània, El Celler Avgvstvs Forvm representa la màxima qualitat d’uns vins que s’exporten a més de 30 països i els plaers d’un estil de vida proper que combina amb un enoturisme respectuós i poc intrusiu.

Varietats i producció

Els vins d’Avgvstvs Forvm obtenen la màxima expressió gràcies a la seva influència marítima i a la combinació del terroir de les vinyes plantades principalment de Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot i Chardonnay, varietats plantades en terrenys calcaris, pedregosos i poc profunds. El terrer dels vins que formen part de Qalidès es La Finca Les Deveses

Característiques dels seus vins

Els vins d‘Avgvstvs són potents i amb caràcter, reflex fidel de la terra del Baix Penedès, però a la vegada són elegants i de màxima expressió. La proximitat al mar i els diferents terrers de la finca Les Deveses aconsegueixen un producte únic i de gran exquisidesa. Com a part de la marca personal dels vins Avgvstvs, el seu enoturisme és, sens dubte, un producte personal i exclusiu on es veu clarament les característiques dels vins i també dels seus vinagres gourmet.

Localització

AVGVSTVS FORVM

Crta. Sant Vicenç s/n - 43700 El Vendrell (Tarragona)
Tel. 977 666 910
enoturismo@avgvstvsforvm.com
GPS: 41.206178 1.521121