ACTIVITATS

Bookmark and Share

Torna una nova edició de l'Speed Tasting, l'esdeveniment introduït a Espanya per l'associació Qalidès, Terrers del Penedès, de la mà de Mireia Torres.

Si et vas perdre la primera edició de l'Speed Tasting, aprofita la segona oportunitat de participar en aquesta Experiència Original, un exclusiu tast de vins de terrer de l'associació Qalidès, tots de primera qualitat, organitzat per www.dinamiccomunicacio.com. Les places són limitades. Les entrades per a II Speed Tasting Qalidès es venen a través del portal LetsBonus, a 39€ a partir del 15 d'octubre.

http://es.letsbonus.com/barcelona/octubre-speed-tastig-estrella-michelin-moritz-267962

Cellers participants: Can Feixes, Albet i Noya, Mas Comtal, Jean Leon, Gramona, Miguel Torres, Can Ràfols dels Caus, Jané Ventura, Avgvstvs Forvm, Castellroig –Sabaté i Coca, Finca Viladellops, Pardas, Mas Candí i Parés Baltà.

composicio-vins-letsbonus-680x276 dinamic webUn representant de cada celler provarà de seduir-te amb els seus vins en un tast de 6 minuts per celler, maridats amb una gastronomia seleccionada per a l'ocasió del xef Jordi Vilà amb una Estrella Michelin. I quan soni la música els assistents hauran de moure's cap una altra taula i descobrir un altre vi.

Explica les teves sensacions en directe a les xarxes socials mitjançant #SpeedTasting.

L'esdeveniment tindrà lloc el proper:

24 d'octubre de 19h a 21h a la sala 39 de la Fàbrica Moritz de Barcelona

C/ Ronda Sant Antoni 41, 08011 Barcelona

L'Speed Tasting compta amb la col·laboració de Fàbrica Moritz i LetsBonus.