De conformitat amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i qualsevol altra legislació vigent que pogués resultar aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal:

1. L'informem que les seves dades personals introduïdes a través de la secció corresponent de la pàgina webwww.qalides.cat, així com els que, si s'escau, pugui facilitar en el futur en el marc de la seva relació amb aquesta entitat, seran recollides i tractades per la Associació Qalidès, Terrers del Penedès, amb la finalitat de gestionar els dubtes o consultes que se'ls pugui plantejar.

2. El responsable del tractament és Associació Qalidès, Terrers del Penedès, amb domicili fiscal a C / Miquel Torres i Carbó, 6, 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona), i que les seves dades personals únicament seran tractades per aquesta.

3.Aquest consentiment és legítim perquè Vè. Ha prestat el seu consentiment.

4. Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades, així com revocar consentiment al tractament de dades de caràcter personal podrà dirigir-se per escrit a C / Miquel Torres i Carbó, 6, 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona), o mitjançant correu electrònic a la següent direccióAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., incloent la referència "Dades personals". En ambdós casos aportant una fotocòpia del DNI o passaport.

A més, en cada enviament informatiu sobre els nostres productes i serveis, inclourem un link, o adreça electrònica vàlida habilitada perquè pugui donar-se de baixa d'aquestes comunicacions.

5. Conservarem les seves dades personals mentre Vè. No revoqui el consentiment prestat per al tractament de les seves dades.

6. L'informem que podrà exercir el seu dret de reclamació davant de l'autoritat competent, sent a Espanya l'Agència Espanyola de Protecció de Dades en www.agpd.es.