ACTIVITATS

Bookmark and Share

El restaurant Louis 1865, ubicat a la reformada fàbrica Moritz, oferirà un elaborat menú degustació que serà acompanyat per 14 dels excel·lents vins de Qalidès presentats pel Wine Educator Andrew Ashurst. El menú, dissenyat pel director gastronòmic del Louis 1865, Jordi Vilà, i pel xef Germán Franco, és una invitació a gaudir dels plaers de l'alta cuina.

Apunta't ja a aquesta experiència gastronòmica única a través del següent enllaç: https://www.atrapalo.com/actividades/gastro-en-el-1865-de-moritz-con-vinos-qalides_e4796252/?sponsor=yes#descripcion_evento

Un aperitiu a peu dret, en el qual diversos snacks gastronòmics seran acompanyats pels vins Sempreviva de Jané Ventura i Can Ràfols del Caus Rosat, serà el punt de partida d'aquest esdeveniment innovador.

Entrants i primer plat

  • Un cop ja a taula, uns entrants per compartir faran les delícies dels gourmets:
  • Salmó fumat
  • Crema de raifort i coca de pa dolç
  • Galantina de pollastre "escudellat"
  • Amanida verda de fulles i herbes


A aquestes meravelles els seguirà el primer plat, una fina pizza cruixent de patata al forn amb peix a la Donostiarra.

En aquest tram del menjar es degustaran vins com Jean Leon Vinya Gigi, el QX de Mas Candí, el Can Feixes Chardonnay, el Terroja de Castellroig i l'Antistiana Incrocio Manzoni.

Plat principal

Lluny d'acabar, un cop acabats els entrants i el primer plat arribarà el torn del plat principal. L'epicentre d'aquest menú fantàstic serà:

  • Una pilota de cérvol amb bolets de temporada Bacó i crostons 

Una altra gran selecció de vins espera per a aquest gran moment: el Parés Baltà Hisenda Miret, el Collita Roja de Pardas, el Cabernet Franc de Avgvstvs Forvm, el Tinto Viladellops i el Miguel Torres Mas La Plana.

Postres

l colofó arribarà amb les postres:

  • Deu mil fulles amb dues cremes acompanyades pels vins Gramona Vi de Glass i Albet i Noya Dolç Adrià

Adquisició de vins

Evidentment els grans atractius d'aquest Gastro a la Fàbrica Moritz són el menú i els vins, però cal sumar-li un tercer reclam que marca la diferència amb qualsevol altra jornada de tast gastronòmic. Deliberry, un servei de compra d'alimentació en línia que lliura de forma immediata la compra realitzada, serà present a la vetllada posant a disposició dels presents tots i cadascun dels 14 vins tastats. D'aquesta manera, si l'assistent li ha agradat especialment un vi podrà encarregar-ho a través del lloc web de Deliberry ipso facto i tenir-lo a casa en una hora o el moment que preferiu.