ACTIVITATS

Bookmark and Share

La vinya, el vi que se n'extreu i els castellers, són tres dels elements més essencials del paisatge, la cultura, les tradicions i la gent que configuren el caràcter del Penedès. Aquesta combinació fa del Penedès un territori únic, on la seva història vitivinícola que es remunta a 2700 anys d'antiguitat, està tan arrelada en el territori com també ho està l'estima i la passió pel món casteller que es viu en cada Plaça Major, de cada vil·la de la comarca quan hi ha diada.

De la mà de Jean Leon, el pròxim divendres 20 d'abril, hi haurà  l'oportunitat de conèixer aquesta unió amb una vetllada única entre vinyes, acompanyada d'una interessant exposició artística de Marie-France Veyrat, on la vinya, el vi i els castellers són els protagonistes.

Els visitants podran gaudir durant la vetllada, que tindrà lloc en el centre de Visites Jean Leon, d'una actuació castellera i d'una visita comentada de l'exposició, que acabarà amb un tast de vins Jean Leon maridat amb formatges artesanals.

L'aforament a l'activitat és limitat i cal fer reserva amb antelació.

Un any més els vins de l’associació Qalidès van posar punt final en el VI Simposi Internacional de Funseam, que durant dues jornades va reunir a reconeguts experts acadèmics de la London School of Economics, la Stanford University o la Stockholm School of Economics entre altres universitats internacionals, per debatre sobre sostenibilitat energètica i ambiental en el marc de la Càtedra de Sostenibilitat Energètica de la Universitat de Barcelona

Les jornades de treball es van donar per acabades al voltant de la taula del Bardot Barcelona (carrer d’Enric Granados 140), on es van reunir els assistents. En el menjador del Bistro, els comensals van poder gaudir d’un sopar maridatge amb 7 plats a càrrec dels fogons que dirigeix en Karim Isphahani i 7 vins de Qalidès escollits pel comunicador i prescriptor Zoltan Nagy; un autèntic duet entre dos amics que s’admiren mútuament per la seva feina i que van transmetre a tots els assistents la seva passió per la gastronomia i els vins. 

En el menú de maridatge es va provar un Xarel.lo de Mar de Cellers Avgvstvs Forvm amb una Mini coca d’anguila fumada, unes xips de carxofes que van acompanyar el Petrea de Mas Comtal,  el Pinoteamo de Gramona, que es va maridar amb una tempura de rovells d’ou trufat i el Vinya Gigi Chardonnay de Jean Leon que va ser una harmonia perfecta amb un steak tàrtar amb puntes de crema de ceba.

En l’apartat de vins negres,  el Turó de les Abelles de Finca Viladellops (escollit millor vi català l’any 2017) va acompanyar una cua de toro a l’estil Bardot i el Marta de Baltà de Parés Baltà va maridar amb un risotto de bolets. De postre, una autèntica exquisidesa com el Pecat Noble Dolç de Malvasia de Sitges del Celler Mas Candí va acompanyar l’original Torrija vs Crema catalana. 

Durant l’àpat maridat amb uns plats i vins excepcionals, en Zoltan Nagy, va transmetre la història vitivinícola del Penedès, que es 

remunta a més de 2.700 anys d’antiguitat i que des de sempre ha format una part inseparable de l’evolució de la comarca, convertint-se en un element articulador entre la cultura i la identitat d’aquest paratge. 

La conversa, el menjar, i els vins, van anar fluint entre els comensals, la majoria estrangers, que van apreciar la personalitat i excel·lència dels vins i cellers de Qalidès. Experiències com aquesta,  representen una oportunitat immillorable per donar a conèixer l’aposta i filosofia de l’associació Qalidès amb la viticultura sostenible i ecològica amb l’entorn, l’enoturisme i els productes de proximitat únics del Penedès

 

Jean Leon continua apostant per la seva línia de vins experimentals i ho fa ara amb el llançament d’un 100% cabernet franc, CF-15, el primermonovarietal d’aquesta varietat que elabora el celler del Penedès. CF-15 és un vi exclusiu, d’edició limitada,’han produït 2.018 ampolles i certificat com a ecològic.

Aquest cabernet franc s’ha elaborat a partir d’una meticulosa selecció de vinyes velles de més de quaranta anys, plantades mitjançant el sistema de conducció de poda Guyot en un sòl argilós calcari a 260 metres d’altitud i veremades el 2015. Ha envellit durant un mínim de 12 mesos en bótes de roure francès, conferint-li detalls de fruita vermella confitada, espècies i records vegetals en nas. En boca, és un vi elegant amb entrada potent, tanins sedosos i final llarg i persistent.

La línia de vins experimentals de Jean Leon es va estrenar l’any passat amb el llançament de X-15, un xarel·lo d’edició limitada del que aviat sortirà la segona anyada. Es tracta d’un projecte amb el que l’equip de Jean Leon, dirigit per Mireia Torres, vol rendir homenatge a la personalitat més intuïtiva, experimental i decidida del santanderí que va fundar el celler als anys seixanta.

Tant el nou CF-15 com el X-15 o X-16 són vins singulars i de producció limitada que reflecteixen a la perfecció les propietats de cada varietat i el caràcter del terroir del que procedeixen, fruit d’un curós procés d’elaboració. Conformen una exquisida selecció de vins experimentals a la que s’aniran sumant, progressivament, noves referències.

 

Jean Leon llança al mercat una nova anyada del seu Gran Reserva Vinya La Scala, un vi 100% cabernet sauvignon que només s’elabora en anys de collita excepcional, com va ser la del 2011. Cada nova anyada d’aquest vi, el més icònic de Jean Leon, és un homenatge a l’art tant pel vi en si com per l’etiqueta, que plasma l’obra d’un reconegut artista. El dissenyador Javier Mariscal ha sigut l’encarregat de vestir l’anyada 2011 amb una obra creada per a l’ocasió amb el títol ‘Capvespre a Brooklyn’.

Mariscal, que va saltar a la fama entre altres treballs per crear a Cobi, la mascota dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 fa 25 anys, plasma en aquesta nova obra en aquarel·la “un bonic capvespre assaborint una copa de vi amb l’impressionant pont de Brooklyn davant”, segons paraules de l’artista. Mariscal, que s’expressa a través d’un llenguatge personal, complex en la seva intenció i senzill en la seva manifestació, utilitza aquí una estètica lineal i un cromatisme càlid que evoquen temps passats amb el pont que tantes vegades devia creuar Jean Leon quan residia a Nova York.

Jean Leon Vinya La Scala 2011 és una edició limitada i numerada de 9.352 ampolles, que compta amb la certificació ‘Vi de Finca’, el major distintiu vitivinícola atorgat per la Generalitat de Catalunya. El cabernet sauvignon amb el que s’ha elaborat procedeix d’una parcel·la de 8 hectàrees de ceps plantats el 1963, els més vells de la propietat. Després de la seva maceració i fermentació malolàctica, envelleix en bótes de roure francès durant 27 mesos i posteriorment en ampolla un mínim de 3 anys.

Es tracta d’un vi excepcional. Va ser el primer vi elaborat majoritàriament amb cabernet sauvignon d’Espanya el 1971 i l’anyada 1975 va ser escollida per al sopar oficial d’investidura de Ronald Reagan com a president dels Estats Units el 1981. Des de 1979, cada nova anyada que surt al mercat s’il·lustra amb obres d’art. Així, grans artistes com Josep Maria Guinovart a l’anyada 1996, Waltraud Maczassek a la 2001, Josep Ma Subirachs a la 2003, Josep Martí Bofarull a la 2007 o Modest Cuixart a la 2009, als que se suma ara Javier Mariscal, han contribuït a que cada ampolla sigui una peça única, reforçant i homenatjant a cada anyada el gran vincle que Jean Leon ha tingut sempre amb el món artístic.

El tast es van poder apreciar 14 grans vins blancs i negres amb l'excel·lència com a denominador comú

Qalidès, l'associació de cellers que defensen el caràcter i la qualitat dels vins del Penedès, el passat 13 i 20 de novembre va organitzar un tast força insòlit per la seva excepcionalitat. Sota el nom de "tast de vins impossibles" a l'espai dedicat a vins catalans, Vins & Co a Barcelona, es van poder tastar 14 grans vins representants dels cellers de l'associació, repartits entre dues sessions i de la mà de Zoltan Nagy. Dels 14 vins en destaca que són tan diferents entre ells però a la vegada tots tenen una filosofia comuna que comparteixen els cellers i les persones que hi ha darrere de cada ampolla de vi.

Llegeix més:Qalidès reivindica els vins de llarg recorregut del Penedès

Aquest 28 de juny es projecta la tercera pel·lícula emmarcada dins de l'activitat 'Hotels de cinema Jean Leon'. En aquesta ocasió es projectarà 'Con faldas y a lo loco' (protagonitzada per Marilyn Monroe, Tony Curtis i Jack Lemmon) a l'hotel Novotel City de Barcelona. Aquestes sessions permeten gaudir de les dues grans passions de les cellers Jean Leon, el vi i el cinema, a la vegada; A més, les projeccions es realitzen en llocs tan privilegiats com són les terrasses dels millors hotels de Barcelona. Un maridatge imperdible.

Per a la sessió de 'Con faldas y a lo loco' s'ha elegit la Terrassa del Novotel City, situada a la Diagonal. La pel·lícula es projectarà a les 22h i l'entrada és gratuïta, encara que és necessari fer reserva prèvia trucant al 933 262 499. Durant la projecció es serviran copes dels excel·lents vins 3055 de Jean Leon. Un pla immillorable per a cinèfils i amants del vi!

 

El proper divendres 16 de juny a les 20.30h, la Fundació Espai Guinovart i Jean Leon s’uneixen per inaugurar una exclusiva exposició del pintor català Josep Guinovart, amb el títol El Minotaure al Laberint, a l’inigualable escenari del celler penedesenc. Aquesta vetllada artística i literària ens permetrà una visió contemporània de la Mitologia Clàssica centrada en el personatge del Minotaure, de la mà de Montserrat Camps, Doctora en Filologia Clàssica i Professora de Grec de la Universitat de Barcelona, i Maria Guinovart, presidenta de la Fundació Espai Guinovart i comissària de l’exposició. Les acompanyarà Mireia Torres, directora de Jean Leon, qui ens submergirà en l’apassionant història del fundador del celler representada en cadascun dels seus vins.

Tot seguit es podrà viure una representació escènica inspirada en la història del Minotaure a càrrec de la companyia de dansa UnaiUna. Un sopar còctel a l’aire lliure maridat amb una selecció especial dels vins de Jean Leon acompanyat amb música de fons, completarà aquesta vetllada única. Jean Leon torna a unir vi i art a través d’aquesta singular iniciativa que converteix el celler de Torrelavit en l’escenari on gaudir del llegat artístic de Josep Guinovart. L’exposició, que s’inaugura el 16 de juny, es podrà visitar fins al 12 de juliol.

 

 

ACTE: Inauguració de l’exposició ‘El Minotaure al laberint’, de Josep Guinovart

  • DIA: Divendres 16 de juny
  • HORA: 20.30h – 23.30h
  • LLOC: Celler Jean Leon (Château Leon S/N 08775 Ctra. Pla del Penedès. Torrelavit. Barcelona)
  • PREU: 35,90€

 INSCRIPCIONS: al telèfon 93 817 76 90 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Les places són limitades. És necessari reserva prèvia.

Qalidès desembarcarà la nit del divendres 9 de juny al restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú (20.30h), en el marc de la sisena edició de la fira Temps de Vi. Serà el primer gran tast al Penedès de l’associació de cellers que presideix actualment Marcelo Desvalls i que defensa el caràcter i la qualitat dels vins del Penedès.

La proposta vol ser pionera i especial, donat que és un dels actes més destacats de la fira. La iniciativa vol visibilitzar la gran alçada dels negres de la DO Penedès, darrerament força eclipsats per l’emergència de vins blancs elaborats amb varietats autòctones, com ara el xarel·lo o la malvasia de Sitges. Abans de la devastadora fil·loxera el Penedès era terra de vins negres. La plaga que va acabar amb la vinya, replantada amb peu americà, i l’emergència del cava van fer que les vinyes penedesenques es transformessin de manera radical.

El cert del cas, però, és que primer van ser els negres els que van donar prestigi a la DO Penedès, tant a casa nostra com internacionalment. Com es recordarà, Jean Leon va regar els paladars de grans actors a Beverly Hills i el Mas La Plana de 1970 es va imposar als millors bordeus a  la Olimpíada del Vi de París, organitzada per la revista especialitzada Gault-Millau, el 1979.

Aquest gran i inèdit tast (mai fins ara s’havien servit conjuntament en un acte aquests vins) serà dirigit pel periodista especialitzat Ramon Francàs. Els vins seleccionats han estat:

  • Albet i Noya: Reserva Martí 2009
  • Cellers Avgvstvs Forvm: Trajanvs 2000 (anyada inèdita)
  • Can Feixes: Can Feixes Reserva Especial 2006
  • Can Ràfols dels Caus: Caus Lubis 1998
  • Castellroig-Finca Sabaté i Coca: So Negre Ull de Llebre 2011
  • Finca Viladellops: Carinyena 2012
  • Gramona: Bru de Gramona Pinot Noir 2013
  • Jané Ventura: Sumoll 2012
  • Jean Leon: Vinya Palau 2012
  • Mas Candí: Vi Negre Mas Candí 2012
  • Mas Comtal: Gran Angular Cabernet Franc 2011
  • Miguel Torres: Mas La Plana 2012
  • Pardas: Collita Roja 2013
  • Parés Baltà: Hisenda Miret 2015

Un cop finalitzat el tast, on desfilaran aquests 14 grans vins negres penedesencs, s’oferirà un sopar informal regat amb vins dels cellers membres de Qalidès. El tast i el sopar informal s’ofereix per 35 euros.

Restaurant Marejol
Passeig de Ribes Roges, 35 (Vilanova i la Geltrú)
938 155 682
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Jean Leon s’uneix amb 13 elaboradors de productes gourmet de Catalunya, associats al Clúster Catalunya Gourmet, per celebrar la primera Fira de Productes Gourmet Catalans al celler del Penedès, el proper dissabte, 27 de maig, de les 10h del matí i fins a les 15h.

Els visitants podran degustar i comprar diferents productes de xarcuteria, formatges, galetes, bombons i catànies, coques i snaks gourmet, entre d’altres, mentre gaudeixen d’una copa de vi Jean Leon, envoltats del paisatge idíl·lic del celler de Torrelavit. L’entrada a la fira és gratuïta i inclou la possibilitat de realitzar visites guiades al celler a les 11h, 12h o 13h. Els tiquets de degustació es podran adquirir a la recepció del centre de visites.

Participen en aquesta iniciativa Galetes Trias, Erre de Vic, Bombons Cudié, Artesanies Carlit, Betara, Casa Riera Ordeix, Natrus, Aigua de Sant Aniol, Blai Peris, Mi&Cu Gourmet, Donum Deus, Torres Import i Delicat Aliment (Espiga Blanca). La Fira de Productes Gourmet respon a la voluntat de Jean Leon de potenciar els productes de qualitat i proximitat vinculant el món vitivinícola amb la gastronomia.  

ACTE: Fira de productes gourmet

DIA: Dissabte, 27 de maig

HORA: 10h-15h 

LLOC: Celler Jean Leon (Château Leon S/N 08775 Ctra. Pla del Penedès. Torrelavit. Barcelona)

PREU: Entrada lliure al celler i visita gratuïta. Tiquets degustació a 1€.

INSCRIPCIONS: al telèfon 93 817 76 90 o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Les places són limitades. És necessari reserva prèvia. 

Per a més informació:

Júlia Escofet · Press & PR officer 

T. 93 817 77 58 Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

www.jeanleon.com http://blog.jeanleon.com/

 

A vegades la seva importància passa desapercebuda, però l'elecció de la copa adequada per a cada tast de vi és un fet fonamental per l'èxit d'aquest tast. Consicents d'això, el celler Jean Leon ha organitzat una Masterclass, en col·laboració amb Riedel, sobre l'elecció de la copa perfecta per a cada vi. Aquest interessant taller tindrà lloc aquest divendres 28 d'abril a les 19h en el Centre de Visites Jean Leon, en el Château Leon del municipi de Torrelavit (Barcelona).
 
Al llarg de l'activitat, els assistents podran tastar dos exquisits Vins de Finca en diferents copes, cercant la ideal per a cada un d'ells. L'activitat finalitzarà amb el tast de l'emblemàtic Vi la Scala d'una històrica anyada, acompanyat d'un deliciós aperitiu. Aquest taller multisensorial, que inclou una visita guiada pel celler, vol demostrar la vital incidència que té la tria d'una copa correcta per a la degustació de qualsevol vi.
 
El preu de l'activitat és de 19 euros pels socis de Jean Leon y de 22 euros pels no socis. L'aforament és limitat així que resulta imprescindible realitzar una reserva prèvia a través de la direcció de correu electrònic  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o del número de telèfon 938 177 690.
 
Sobre Jean Leon
 
Fundada a Catalunya l'any 1963 per Ceferino Carrión, un santanderí internacional que anys enrere havia obert a Los Angeles el restaurant més luxós de Beverly Hills, La Scala, juntament amb el seu soci i amic James Dean. En les terres adquirides en el Penedès es va plantar Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc i Chardonnay, fet que va convertir Jean Leon en pioner a l'hora d'introduïr aquestes varietats a la zona. Actualment Jean Leon és un celler familiar, adquirit per la família Torres a l'any 1994, que elabora vins d'alta qualitat i producció molt limitada que es caracteritza per una gran personalitat i estil propi.
 
El celler Jean Leon es troba en el cor del Penedès (Torrelavit), rodejat de 60 hectàrees de vinyes de Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Chardonnay i Petit Verdot, tot i que la varietat amb més superfície conreuada és la Cabernet Sauvignon i Chardonnay. Tota la producció de Jean Leon és artesanal i orgànica a partir de l'anyada de 2012. En les gammes altes, cada vi prové d'una vinya o terrari singular.
 
Els vins de Jean Leon són potents, elegants i de gran complexitat, persistents i intensos; per la seva part, els blancs i rosats són elegants, frescos i voluptuosos. Certificats com a Vi Orgànic des de l'anyada de 2012 -i Vi de Finca per a les produccions de gammes altes-, garantitzen la màxima qualitat del raïm gràcies al respecte per el medi ambient, convertint-se en un símbol de qualitat i personalitat en el Pened+es i en tot el món.
 
Informació pràctica
Activitat: Masterclass Riedel&Jean Leon "A la recerca de la copa perfecta!"
Data: divendres 28 d'abril a les 19h.
Lloc: Centre de Visites Jean Leon, Château Leon s/n 08775 (Carretera Pla del Penedès) / Torrelavit - Barcelona
Preu: 19 euros (socis), 22 euros (no socis)

L'associació de cellers Qalidès ha escollit aquest divendres 20 de gener el seu nou president en unes eleccions realitzades a la finca Santa Margarida d'Agulladolç, a l'Alt Penedès. Es tracta de Marcelo Desvalls, representant del celler Finca Viladellops, que substituirà a Mireia Torres després de quatre anys en el càrrec. Desvalls ocuparà la presidència els propers dos anys i es converteix en el tercer president en la història de Qalidès, associació nascuda l'any 2004 i conformada en l'actualitat per catorze cellers familiars.

Marcelo Desvalls és el propietari de Finca Viladellops, un celler que està vinculat a la història del Castell d'Olèrdola. Des del 2007 té la certificació 100% ecològica, i compta amb una llarga trajectòria en l'experimentació vitícola. Fa una aposta per les varietats autòctones que s'expressen de forma extraordinària en els sòls calcaris del Massís Garraf. Els seus vins són un referent dels vins de qualitat del Penedès.

Des de febrer de l'any 2013 la presidència de Qalidès ha estat ocupada per Mireia Torres, un total de quatre anys molt engrescadors per a l'associació de cellers del Penedès. Al llarg d'aquest període s'han realitzat una llarga llista d'activitats destinades principalment a promocionar els vins dels diferents cellers que integren Qalidès.

Una de les activitats més destacades i originals han estat els Speed Tasting, un nou format de tast àgil i modern que apropa el món del vi als nous consumidors. Se n'han celebrat un total de tres i han comptat amb la presència de xefs amb Estrella Michelin de la talla de Jordi Vilà i el reconegut xef italià Andrea Tumbarello. Més recentment s'han celebrat activitats d'allò més innovadores i divertides com van ser els "7 balls, 7 vins i 7 balls de swing" al conegut restaurant Bardot.

Els maridatges també han estat activitats destacades durant la presidència de Torres, i en són bona prova les col·laboracions amb restaurants barcelonins tan reputats com El Principal, l'Spoonik, el Louis 1865 de la Fàbrica Moritz o el japonès Fukamura.

A nivell més professional i acadèmic, s'han organitzat dues edicions dels "Debats Qalidès", una aposta de l'associació per donar a conèixer a la societat la 'ciència vitivinícola' que fa tan especials els vins de les diferents DO. El primer debat portava el títol de "La influència del sòl sobre l'expressió dels vins" i el segon "Les vinyes velles: un mite?". L'associació també va participar en els cursos d'estiu de la Universitat de Barcelona amb dues sessions pràctiques i teòriques denominades "Qalidès: projecte de respecte a la vinya i el raïm".

Paral·lelament a totes aquestes activitats, l'altra línia de treball de Mireia Torres es va basar en la renovació de la pàgina web de Qalidès i la millora constant de la comunicació i gestió de l'associació gràcies a la col·laboració amb Dinàmic Comunicació i amb Contem Assessors. El nou president, Marcelo Desvalls, s'ha mostrat favorable a continuar amb aquesta filosofia de treball per tal de consolidar Qalidès com una de les grans referències de l'excel·lència del món vitivinícola català.

Qalidès, Terres del Penedès

Qalidès és una associació de 14 cellers del Penedès que defensen el caràcter i la qualitat dels vins del Penedès, respectuosos amb l'entorn, la seva identitat paisatgística i la riquesa d'un territori amb 2.500 anys en la producció vitivinícola i els membres de l'associació promouen una viticultura sostenible amb el medi ambient, volent donar a conèixer la personalitat i singularitat dels vins de terrer, i fer difusió de l'enoturisme del Penedès a través d'experiències úniques amb productes de proximitat.

Els cellers que formen part de Qalidès, Terrers del Penedès són: Albet i Noya, Cellers Avgvstvs Forvm, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Castellroig Sabaté i Coca, Jané Ventura, Gramona, Jean Leon, Mas Comtal, Miguel Torres, Pardas, Finca Viladellops, Mas Candí i Parés Baltà.

 

El restaurant Louis 1865, ubicat a la reformada fàbrica Moritz, oferirà un elaborat menú degustació que serà acompanyat per 14 dels excel·lents vins de Qalidès presentats pel Wine Educator Andrew Ashurst. El menú, dissenyat pel director gastronòmic del Louis 1865, Jordi Vilà, i pel xef Germán Franco, és una invitació a gaudir dels plaers de l'alta cuina.

Apunta't ja a aquesta experiència gastronòmica única a través del següent enllaç: https://www.atrapalo.com/actividades/gastro-en-el-1865-de-moritz-con-vinos-qalides_e4796252/?sponsor=yes#descripcion_evento

Un aperitiu a peu dret, en el qual diversos snacks gastronòmics seran acompanyats pels vins Sempreviva de Jané Ventura i Can Ràfols del Caus Rosat, serà el punt de partida d'aquest esdeveniment innovador.

Entrants i primer plat

  • Un cop ja a taula, uns entrants per compartir faran les delícies dels gourmets:
  • Salmó fumat
  • Crema de raifort i coca de pa dolç
  • Galantina de pollastre "escudellat"
  • Amanida verda de fulles i herbes


A aquestes meravelles els seguirà el primer plat, una fina pizza cruixent de patata al forn amb peix a la Donostiarra.

En aquest tram del menjar es degustaran vins com Jean Leon Vinya Gigi, el QX de Mas Candí, el Can Feixes Chardonnay, el Terroja de Castellroig i l'Antistiana Incrocio Manzoni.

Plat principal

Lluny d'acabar, un cop acabats els entrants i el primer plat arribarà el torn del plat principal. L'epicentre d'aquest menú fantàstic serà:

  • Una pilota de cérvol amb bolets de temporada Bacó i crostons 

Una altra gran selecció de vins espera per a aquest gran moment: el Parés Baltà Hisenda Miret, el Collita Roja de Pardas, el Cabernet Franc de Avgvstvs Forvm, el Tinto Viladellops i el Miguel Torres Mas La Plana.

Postres

l colofó arribarà amb les postres:

  • Deu mil fulles amb dues cremes acompanyades pels vins Gramona Vi de Glass i Albet i Noya Dolç Adrià

Adquisició de vins

Evidentment els grans atractius d'aquest Gastro a la Fàbrica Moritz són el menú i els vins, però cal sumar-li un tercer reclam que marca la diferència amb qualsevol altra jornada de tast gastronòmic. Deliberry, un servei de compra d'alimentació en línia que lliura de forma immediata la compra realitzada, serà present a la vetllada posant a disposició dels presents tots i cadascun dels 14 vins tastats. D'aquesta manera, si l'assistent li ha agradat especialment un vi podrà encarregar-ho a través del lloc web de Deliberry ipso facto i tenir-lo a casa en una hora o el moment que preferiu.